O nama
objavljeno: petak, 20.12.2013.
Tvrtka Binar d.o.o. osnovana je 1995. godine u Splitu, te je jedna od prvih u županiji ponudila kupcima veliki asortiman uredskog i školskog materijala svjetski poznatih proizvođača. U isto vrijeme, ponudili smo među prvima na tržištu izradu pečata.

Šireći poslovnu djelatnost, uz prvu trgovinu u Livanjskoj ulici, ubrzo otvaramo moderno opremljenu trgovinu u ulici Hrvatske mornarice.

Zbog atraktivnih lokacija trgovina, tj. blizine Općine, Prekršajnog suda, Porezne uprave i dr. državnih tijela, kupcima smo uvijek bili na raspolaganju i sa svim potrebnim obrascima iz programa Narodnih Novina.

Trudimo se u svakom trenutku imati na lageru i spremno za isporuku sve što je potrebno za svakodnevno poslovanje u segmentu uredskog potrošnog materijala. Dugogodišnjim korektnim poslovanjem uspjeli smo izgraditi kvalitetne odnose, kako sa dobavljačima i proizvođačima robe koju nudimo, tako i sa našim kupcima. To nam jamči brzu, kvalitetnu, i za naše kupce povoljnu cijenu potrošnog uredskog materijala !


Iz ponude